Asunto­vaunulle katos – takuuvarma suoja säätä vastaan

Vaihtelevat sääolosuhteet asettavat karavaanarit jatkuvan haasteen eteen siinä, miten säilyttää asuntovaunut ja asuntoautot asianmukaisesti.

Laadukas suojakatos asuntovaunulle tai -autolle suojelee karavaanarin omaisuutta kesän kuumuudelta, syksyn sateilta ja talven lumikuormalta.

Suomalainen Kotikatos tarjoaa kaiken kattavan ratkaisun toteuttaa laadukas, järkevä ja täysin tarpeesi mukainen suojakatos sekä asuntovaunulle että -autolle.

Asuntovaunun katos voidaan suunnitella siten, että katokseen sopivat myös perheen auto ja polkupyörät, jolloin kaiken ikäisten kulkupelit pysyvät kuivina ja toimintavalmiina, aina kun niitä tarvitaan.

Voitte halutessanne lähettää meille tarjouspyynnöllä tarvittavat tiedot, jolloin voimme antaa suoraan tarjouksen toteutuksesta. Siirry tarjouspyyntöön klikkaamalla tästä.

Asuntoauton ja -vaunun katos toteutetaan pihasi ja tarpeesi mukaan

Kotikatos on suunniteltu helpottamaan karavaanarin varsin tuttua ongelmaa, miten hoitaa asuntoauton tai -vaunun talvisäilytys helposti ja luotettavasti. Kotikatoksen avulla vältät tehokkaasti myös kosteusvauriot, joita ilmenee varsin usein, kun karavaanarin kalustoa säilytetään taivasalla tai pressukatoksessa.

Asuntovaunun katos sisältää vankan, kotimaisesta puusta valmistetun puurunkoisen rakenteen, joka on tehty kestämään suomalaista säätä vuosiksi eteenpäin. Kun tarvitaan karavaanarin asuntovaunulle katos tai asuntoautolle katos, voidaan valita ja suunnitella lukuisista eri kokoisista malleista.

Suojakatos voidaan toteuttaa sulavasti pihaasi sopivaksi niin tyyliltään, väriltään kuin muilta ominaisuuksiltaankin.

Asuntovaunun katos tehdään tarkasti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Kotikatos voidaan varustaa monipuolisesti eri seinärakenteilla tai ilman seiniä. Lukuisat erilaiset kevytseinät, seinäkkeet, ikkunat ja muu varustelu voidaan toteuttaa joustavasti eri tavoilla, jolloin ne palvelevat parhaiten käyttötarkoitustasi.

Autokatos asuntoautolle tai asuntovaunulle voidaan varustaa eri katemateriaaleilla huopa- tai peltikatosta aina lasikatteeseen asti.

Tilaa asunto­vaunulle tai -autolle katos – näin kätevää se on!

Kotikatos toteutetaan helposti kokonaisratkaisuna. Ilmaisen suunnittelukäynnin aikana suunnitellaan toiveittesi mukainen suojakatos asuntoautolle tai asuntovaunulle, otetaan tarvittavat mitat ja kuvat ja lasketaan kilpailukykyinen tarjous. Tarjouspyynnön voi tehdä myös etänä, jolloin lähetät itse meille tarvittavat kuvat ja mitat pihastasi.

Kotikatos hoitaa tarvittavat luvat ja toimittaa suunnitelmat asiakkaalle. Katos valmistetaan mahdollisimman valmiiksi Lempäälän tuotantotiloissa ja toimitetaan kotipihaasi. Modernien perustustapojen vuoksi rakentaminen etenee nopeasti. Porapaalujen ansiosta perustus voidaan tehdä lukuisille eri alustoille tai perustus voidaan toteuttaa perinteisesti myös valetulle betonilaatalle.

Kotikatos huolehtii kattavan kokonaisuuden yhdellä sopimuksella, joka sisältää kaiken mitä rakentaminen vaatii lupien hakemisesta katoksen loppuviimeistelyyn asti. Näin karavaanarin asuntovaunun talvisäilytys tai asuntoauton talvisäilytys on turvattu helposti taidolla ja tyylillä. Ota yhteyttä ja toteutetaan asuntoautolle tai -vaunulle katos, joka istuu tyylikkäästi pihaasi!

Selaa esimerkkejä asuntoauton ja vaunun katoksista:

Hintaesimerkki matkailuauton/-vaunun katoksesta

Caravankatos itsekantavalla peltikatteella ja taka- sekä sivurimoituksella. Puuosat puuvalmiina tai pohjamaalattuna.

 

Mistä hinta koostuu?

 • Suunnittelu
 • Maatyöt ja perustaminen valmiille murskepohjalle
 • Elementtien rakentaminen valmiiksi tehtaassamme
 • Elementtien lastaaminen Hiab-autoon ja toimitus työmaalle
 • Katoksen pystytys ja viimeistely käyttövalmiiksi

 

Mikä vaikuttaa hintaan?

 • Maatöiden laajuus
 • Materiaalien kustannukset
 • Kattorakenne
 • Kattomateriaali
 • Katoksen ja seinäkkeiden materiaali, pituus ja korkeus
 • Katoksen pituus ja leveys
 • Etäisyys tehtaasta

 

Esimerkin hinta käyttövalmiina:

15 000–19 500 €

Varaa maksuton suunnittelukäynti

Lähetä meille yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin olemme teihin yhteydessä pian ja sovimme ajan maksuttomalle suunnittelukäynnille.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kysy lisää katoksistamme:

Lasse Niskanen, Kotikatos