Hyvä porukka kattaa kaiken – Kotikatoksen tarina

Huhtikuisena maanantaina vuonna 2009 töihinsä muutosta kaivannut Lasse otti yhteyttä ystäväänsä Eeliin. Vielä saman illan aikana hän ajoi Oulusta Eelin luo Tampereelle, ja yritys perustettiin. Logo piirrettiin välittömästi, ja kaupantekoon lähdettiin seuraavana aamuna.

Näin sai alkunsa Rakennus Saarni, joka on yritys Kotikatoksen takana. Yritys, jonka toimintaa ohjaavat mukava yhdessä tekeminen, toisten kunnioittaminen ja rehellisyys. Yritys, jonka tekijät pitävät lupauksensa toisilleen ja asiakkailleen. Yritys, joka haluaa hyödyntää sitä, mitä vuosien varrella on oppinut ja oppia sen, mitä ei vielä osaa.

Kun kokoonpano toimii, voi hyvin tehdä monenlaista. Yli kymmeneen vuoteen on mahtunut niin kattojen huoltoa, sisäremontteja kuin maalaustöitä. Yhdessä tekeminen on kehittynyt ja jalostunut, ja idea on seurannut toistaan.

Muutama vuosi sitten syntyi ajatus kaiken kattavasta palvelusta, joka ei vaatisi asiakkaalta juuri muuta kuin allekirjoituksen, lupien kysymisen ja rahaa, jonka seurauksena asiakkaan pihaa koristaisi kaunis ja monikäyttöinen katos.

Nyt Kotikatos on yritys, joka tarjoaa viimeisteltyjä, asiakkaan tarpeet täyttäviä ja arkkitehdin suunnittelemia katoksia autoille, vaunuille ja veneille.

Kotikatos tekee elementtinsä omalla tehtaallaan, ja varsinainen asennustyö asiakkaan pihassa on lähes aina valmis päivässä.

Koska Kotikatos todella haluaa asiakkaidensa pääsevän helpolla, pakettiin kuuluvat myös suunnittelu-, pohja- ja perustustyöt.

Tuon kaiken teemme me: Lasse, Eeli, Aki, Aleksi ja Sami. Moni asia on muuttunut, mutta arvomme eivät – rehellisyys ja kunnioitus niin työkavereita kuin asiakkaita kohtaan on ja pysyy.

Tarinasta totta

Tarvitsetko kotimaisen katoksen autollesi, veneellesi, pyörillesi tai projekteillesi?

Jos ajatuskin sen toteuttamisesta stressaa, anna meidän palvella – kaiken kattavasti.

Jätä tarjouspyyntö oheisesta linkistä löytyvällä lomakkeella, niin keskustellaan tarpeistasi yhdessä mahdollisimman pian.

Voitte halutessanne lähettää meille tarjouspyynnöllä tarvittavat tiedot, jolloin voimme antaa suoraan tarjouksen toteutuksesta. Siirry tarjouspyyntöön klikkaamalla tästä.