Autokatos omakotitaloon – valmiiksi asennettu ja viimeistelty

Pohjolan neljä vuodenaikaa ja vaihtelevat sääolosuhteet asettavat haasteita säilyttää auto, asuntovaunu, asuntoauto tai vaikka perheen polkupyörät asianmukaisesti.

Laadukas autokatos suojelee autoasi kesän paahteilta, syksyn sateilta ja talven lumikuormalta. Pyöräkatos tarjoaa taas suojaa ja järjestystä polkupyörille, jolloin lastenkin on sateen jälkeen mukavampi istahtaa kuivalle pyörän satulalle koulumatkalle lähtiessään.

Kotikatos tarjoaa helpon täyden palvelun ratkaisun toteuttaa järkevä, laadukas ja tarpeesi mukainen autokatos omakotitaloon.

Tyylikäs kotimainen arkkitehdin suunnittelema katos sulautuu saumattomasti pihaan. Kevyt autokatos suunnitellaan huolellisesti ja asennetaan käyttövalmiiksi jopa päivässä.

Voitte halutessanne lähettää meille tarjouspyynnöllä tarvittavat tiedot, jolloin voimme antaa suoraan tarjouksen toteutuksesta. Siirry tarjouspyyntöön klikkaamalla tästä.

Sinun tyyliisi sopiva autokatos – valitse oma mallisi!

Kotikatos on suunniteltu suomalaiseen pihaan sopivaksi. Laadukas puurunkoinen rakenne kestää vuodesta toiseen. Kotikatos voidaan valita useista eri kokoisista malleista tai räätälöidä täysin asiakkaan toiveiden mukaisesti. Autokatos toteutetaan joustavasti halutulla värisävyllä, joka soveltuu saumattomasti yhteen talon ja pihan muiden rakennusten kanssa.

Autokatos voidaan tehdä hyvin monipuolisesti eri seinärakenteilla tai ilman seiniä. Erilaiset kevytseinät, seinäkkeet ja mahdolliset ikkunat voidaan toteuttaa lukuisilla eri tavoilla. Katemateriaali on joustavasti valittavissa eri vaihtoehdoista perinteisestä huovasta ja pellistä aina valo- tai lasikatteeseen asti.

Autokatos valmiiksi jopa päivässä

Puurunkoinen autokatos on varma suoja ajoneuvoille. Vaatimattomat pressukatokset eivät suojaa kunnolla omaisuutta ja ovat monesti liian tiiviitä ratkaisuja, mikä aiheuttaa korroosiota auton rakenteisiin ja tuo myös homeen aiheuttamia ongelmia. Auton säilyttäminen taivasalla puolestaan kuluttaa auton rakenteita ja maalipintaa. Kotikatoksen autokatos on siis loistava ratkaisu ajoneuvon säilytykseen.

Autokatoksen rakentaminen aloitetaan Lempäälän tuotantotiloissa, tehdään lähes valmiiksi ja toimitetaan asiakkaalle. Näin pystytys kohteessa on mahdollisimman vaivatonta ja nopeaa.

Uudenlaisten perustustapojen ansiosta autokatoksen rakentaminen lähtee liikkeelle sujuvasti. Porapaalut voidaan asentaa joustavasti eri alustoille, kuten asvaltin tai laatoituksen päälle. Tehdään reikä asvalttiin tai poistetaan tarvittava määrä laattoja, porapaalut kierretään paikalleen ja autokatos voidaan pystyttää paalujen päälle. Perustus voidaan tehdä perinteisesti myös valetulle betonilaatalle.

Autokatos alkaen 6 900 €

Selaa esimerkkejä autokatoksista:

Näin saat autokatoksen pihaasi näppärästi:

Kotikatos on laadukas, helppo ja vaivaton ratkaisu toteuttaa sopiva katos autolle.

  • Halutessanne tulemme maksuttomalle suunnittelukäynnille, jonka aikana otamme tarvittavat mitat ja kuvat, kuuntelemme toiveesi ja laskemme niiden perusteella kilpailukykyisen tarjouksen. Varaa maksuton suunnittelukäynti alla olevalla lomakkeella tai soittamalla sivun alaidasta löytyvään numeroon.
  • Voit tehdä tarjouspyynnön myös verkkosivujemme kautta ja lähettää tarvittavat kuvat ja mitat pihasta, jolloin pystymme laskemaan kohteen mukaisen tarjouksen. Siirry tarjouspyyntölomakkeeseen klikkaamalla tästä.
  • Kotikatos hoitaa käyttövalmiin kokonaisuuden pihaasi yhdellä sopimuksella aina autokatoksen loppuviimeistelyyn asti.
  • Sopimukseen voidaan halutessanne sisällyttää myös lupien hakeminen ja muut tarvittavat paperityöt. Toimitamme aina oletuksena julkisivu- ja pohjakuvat, joten luvan hakeminen ja asemapiirrosten päivittäminen käy näppärästi myös itse tehtynä!

Kevyt autokatos on helppo, tyylikäs ja kustannustehokas ratkaisu, joka suojaa autoasi, säästää aikaasi ja on huoleton vaihtoehto pitkälle tulevaisuuteen.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä sinunkin pihaasi sopiva autokatos!

Varaa maksuton suunnittelukäynti

Lähetä meille yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin olemme teihin yhteydessä pian ja sovimme ajan maksuttomalle suunnittelukäynnille.

Kysy lisää katoksistamme:

Lasse Niskanen, Kotikatos