Roskakatos tai jätekatos – suojaa säältä ja kutsumat­tomilta vierailta

Jätekatos taloyhtiöön

Lukittava jätekatos antaa turvaa ja yksityisyyttä taloyhtiössä. Lukitus on myös paloturvallisuuden kannalta lähes välttämätöntä taloyhtiön jätekatoksessa.

Kotikatos tarjoaa helpon, täyden palvelun ratkaisun toteuttaa järkevä, laadukas ja lukittava jätekatos taloyhtiön tarpeisiin.

Jätekatokseen voidaan myös yhdistää pyöräkatos, jolloin pyörät pysyvät kuivassa ja suojassa sateelta.

 

Roskakatos omakotitaloon

Tyylikäs kotimainen arkkitehdin suunnittelema katos sulautuu saumattomasti pihaan. Kevyt katosratkaisu suunnitellaan huolellisesti ja asennetaan käyttövalmiiksi jopa päivässä.

Tulemme halutessanne ottamaan tarvittavat mitat ja kuvat katosta varten ilman erillista maksua varatessanne maksuttoman suunnittelukäynnin.

Ympäristöönsä sopiva jätekatos – valitse pihaasi sopiva malli!

Kotikatos on suunniteltu suomalaiseen pihaan sopivaksi. Laadukas puurunkoinen rakenne kestää vuodesta toiseen. Kotikatos voidaan valita useista eri kokoisista malleista tai räätälöidä täysin asiakkaan toiveiden mukaisesti. Jätekatos tai roskakatos toteutetaan joustavasti halutulla värisävyllä, joka soveltuu saumattomasti yhteen talon ja pihan muiden rakennusten kanssa.

Jätekatos voidaan tehdä hyvin monipuolisesti eri seinärakenteilla tai ilman seiniä. Erilaiset kevytseinät, seinäkkeet ja mahdolliset ikkunat voidaan toteuttaa lukuisilla eri tavoilla. Katemateriaali on joustavasti valittavissa eri vaihtoehdoista perinteisestä huovasta ja pellistä aina valo- tai lasikatteeseen asti.

Roskakatos valmiiksi jopa päivässä

Roska- ja jätekatoksen rakentaminen aloitetaan Lempäälän tuotantotiloissa, tehdään lähes valmiiksi ja toimitetaan asiakkaalle. Näin pystytys kohteessa on mahdollisimman vaivatonta ja nopeaa.

Uudenlaisten perustustapojen ansiosta roskakatoksen rakentaminen lähtee liikkeelle sujuvasti. Porapaalut voidaan asentaa joustavasti eri alustoille, kuten asvaltin tai laatoituksen päälle. Tehdään reikä asvalttiin tai poistetaan tarvittava määrä laattoja, porapaalut kierretään paikalleen ja jätekatos voidaan pystyttää paalujen päälle. Perustus voidaan tehdä perinteisesti myös valetulle betonilaatalle.

Jätekatos alkaen 3 900 €

Varaa maksuton suunnittelukäynti

Lähetä meille yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin olemme teihin yhteydessä pian ja sovimme ajan maksuttomalle suunnittelukäynnille.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Selaa esimerkkejä roskakatoksista ja pyöräkatoksista

Kysy lisää katoksistamme:

Lasse Niskanen, Kotikatos